• Slide 1

     Beste Retail Innovatie 2017

     

    Speakap verkozen tot Beste Retail Innovatie 2017!

     

TryLikes heeft met zijn innovatie donderdag 9 juni 2016 de juryprijs ABN AMRO Beste Retail Innovatie 2016 gewonnen. De prijs werd door Wereldhave en Q&A uitgereikt tijdens PROVADA in Amsterdam RAI. TryLikes moest het in een pitch opnemen tegen Swop en de samenwerking van Aurora Lightning en Gooee. De juryleden en vakprofessionals gaven de voorkeur aan Aurora Lightning en Gooee, maar TryLikes wist tijdens zijn pitch genoeg stemmers voor zich te winnen en sleepte daarmee de titel in de wacht. TryLikes is een start-up die realtime customer feedback meet. Via zijn eigen 'slimme meetpunten' stelt hij de consument één duidelijke vraag per keer. De consument kan de vraag beantwoorden met een like of dislike. Via een online dashboard kunnen bedrijven direct resultaten bekijken. Medewerkers zien of, waar en wanneer ze hun prestaties moeten verbeteren. TryLikes helpt bedrijven bij het oplossen van dagelijkse problemen zodat resultaten op hun Key Performance Indicators (KPI’s) verbeteren.

De juryprijs Beste Retail Innovatie valt binnen het concept ABN AMRO Retailer of the Year en is een award voor het meest innovatieve idee binnen de Nederlandse retailsector. De onafhankelijke juryleden bediscussieerden de vooraf ingezonden innovaties op basis van een zestal criteria, zoals innovatief vermogen en toepasbaarheid, wat resulteerde in drie genomineerden. Tijdens het event besloot het publiek samen met de jury en de vakprofessionals wie de uiteindelijke winnaar werd.

00-ABN-AMRO.jpg01-wereldhave.jpg02-qanda.jpg03-staatsloterij.jpg04-demandware.jpg05-salesforce.jpg06-yourgift.jpg07-ABN-AMRO.jpg07-vanas.jpg08-opiness.jpg09-retailtrends.jpg10-telegraaf.jpg11-BloomyPro.jpg11-nuon.jpg12-qandapanel.jpg