• Slide 1

   Beste Retail Innovatie 2017

   

  Speakap verkozen tot Beste Retail Innovatie 2017!

   

En de winnaar is …

Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk vond het publiek Yippie! de Beste Retail Innovatie van 2015! Hiermee wint Yippie! de verkiezing en daarmee ook de felbegeerde award voor de Beste Retail Innovatie van 2015. Daarnaast mag Yippie! één jaar lang de titel Beste Retail Innovatie 2015 dragen, communiceren met de titel en het logo en verkrijgt Yippie! publiciteit middels de redactionele stukken die geschreven worden door de mediapartners van Q&A Research & Consultancy.

Beste Retail Innovatie 2015
De juryprijs Beste Retail Innovatie is een vakprijs binnen het ABN AMRO Retailer of the Year concept en werd dit jaar voor de tweede keer gehouden. Retailers of bedrijven die actief zijn als toeleverancier of als dienstverlener voor retailers komen in aanmerking voor deze award.

Retailers die mee wilden dingen naar de prijs Beste Retail Innovatie 2015 konden hun innovatie of het concept dat hen inspireerde in het begin van dit jaar inschrijven voor de verkiezing. Uit alle ingezonden innovaties werd vervolgens op basis van verschillende criteria, zoals innovatief vermogen, originaliteit, toepasbaarheid, etc., een voorselectie gemaakt van veertien retail innovaties. Tijdens een jurydiner werden de innovaties door de juryleden bediscussieerd, waarna zij hun eigen top 3 aangaven. Hier zijn vervolgens de volgende drie genomineerden uit voortgekomen:

 • Albert Heijn:boodschappen scannen en afrekenen met mobiele telefoon
 • Styleshoots:in-house fotostudio voor professionele productfoto’s
 • Yippie!: gratis add-on die automatisch prijzen vergelijkt tijdens het shoppen

Deze drie genomineerden hebben op dinsdag 2 juni 2015, tijdens PROVADA 2015, hun innovatie gepitcht. Daarna mocht het publiek stemmen op de innovatie die zij de beste retail innovatie van 2015 vonden

Wij feliciteren Yippie! van harte met hun prijs en wensen Yippie! en de andere genomineerden veel succes in de toekomst!

00-ABN-AMRO.jpg01-wereldhave.jpg02-qanda.jpg03-staatsloterij.jpg04-demandware.jpg05-salesforce.jpg06-yourgift.jpg07-ABN-AMRO.jpg07-vanas.jpg08-opiness.jpg09-retailtrends.jpg10-telegraaf.jpg11-BloomyPro.jpg11-nuon.jpg12-qandapanel.jpg