• Slide 1

     Beste Retail Innovatie 2017

     

    Speakap verkozen tot Beste Retail Innovatie 2017!

     

ITAB is met zijn volautomatische self-checkout de winnaar van de Beste Retail Innovatie Award 2014. De award werd woensdag uitgereikt tijdens Retail Event Nederland in Houten.

Andere genomineerden waren het dynamic pricingconcept van Media Markt en het POS-systeem van SWEEBR. Na pitches van de drie genomineerden beoordeelden beursbezoekers de EasyFlow self-checkoutservice van ITAB als beste innovatie.

Bij de EasyFlow self-checkout legt een supermarktklant zijn producten op de band. Het systeem herkent de artikelen, al dan niet aan de barcode. “Het meest innovatieve is dat dit systeem producten herkent zonder barcode”, legt key account manager Rob Kardos van ITAB uit. De consument hoeft versproducten als groente en fruit niet langer af te wegen. “De software herkent het product aan zijn vorm en structuur.”

Op 26 en 27 maart 2014 vond Retail Event Nederland plaats. Retail Event Nederland is dé vakbeurs in de retailsector waarop fysieke retailers zich laten inspireren en informeren over de nieuwste toepassingen en actuele trends binnen de retailsector. De ontwikkelingen in het huidige retaillandschap gaan sneller dan ooit. Retail Event Nederland 2014 bood de retailsector een podium waarop men zich uitgebreid op de hoogte kan laten stellen van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de markt.

Tijdens de eerste beursdag op 26 maart 2014 werd onder het concept ABN AMRO Retailer of the Year de juryprijs Beste Retail Innovatie uitgereikt voor het meest innovatieve idee binnen de Nederlandse retailsector. Retailers of bedrijven die actief zijn als toeleverancier of als dienstverlener voor retailers mochten zichzelf inschrijven voor deze award. Aan de hand van verschillende criteria zijn de verschillende innovaties beoordeeld door de deskundige jury. De drie beste Innovaties werden beloond met een nominatie en mochten een pitch verzorgen op Retail Event Nederland 2014. Het publiek beoordeelde vervolgens welke innovatie zichzelf een jaar lang de Beste Retail Innovatie van 2014 mag noemen.

00-ABN-AMRO.jpg01-wereldhave.jpg02-qanda.jpg03-staatsloterij.jpg04-demandware.jpg05-salesforce.jpg06-yourgift.jpg07-ABN-AMRO.jpg07-vanas.jpg08-opiness.jpg09-retailtrends.jpg10-telegraaf.jpg11-BloomyPro.jpg11-nuon.jpg12-qandapanel.jpg